GERARD CLASSIC

Proiectat pentru casele care au nevoie de un acoperiș îndrăzneț și, puternic, țiglele GERARD Classic îmbină inovația și farmecul lucrului clasic.

GERARD DIAMANT

Țiglele GERARD Diamant– inspirate de unul dintre cele mai rezistente si durabile materiale cunoscute omului. Economisește 10% din timpul de montare a acoperișului și 10% din bugetul dvs.

GERARD HERITAGE

Atemporale și elegante, țiglele GERARD Heritage au profilul tăiat în zigzag, tipic al țiglelor de teracotă tradiționale văzute în regiunea Mediterană.

GERARD MILANO

Inspirate de designul țiglelor tradiționale romane, țiglele GERARD Milano au un aspect omogen, îngrijit și clasic. Profilul său atemporal reprezintă o declarație puternică de stil, în special pentru acoperișurile în pantă.

GERARD SHAKE

Țiglele GERARD Shake sunt proiectate pentru a reproduce aspectul și senzația unei șindrile din lemn real modernizată prin avantajele tehnologiei de ultimă oră a GERARD.

GERARD SHINGLE

O declarație de stil care este funcțională atât pentru arhitectura contemporană, cât și cea tradițională, GERARD Senator are un finisaj distinctiv texturat, ondulat vertical, care conferă acoperișului soliditate și caracter.

GERARD ALPINE

Un nou profil, inspirat de plăcile de piatră naturală, tipic pentru acoperișurile din Alpi. Combină aspectul natural cu inegalabila rezistență mecanică și durabilitatea țiglelor metalice GERARD.

GARANŢIE

Garanția de 50 de ani, indiferent de condițiile de mediu

Acoperișurile din oțel presat GERARD vin cu o garanție completă de 25 de ani, indiferent de condițiile meteorologice, plus o garanție progresivă pro-rata pentru următorii 25 de ani
.

În funcție de normele de reglementare locale, condițiile de garanție pot varia în anumite țări. Pentru condițiile corespunzătoare de garanție, vă rugăm contactați reprezentantul sau distribuitorul dvs. local GERARD.