Clasic

Tigle ceramice in forme clasice, care dau acopeisului o frumusete atemporala.

Traditional

Tigle ceramice care ilustreaza frumusetea originala a unui acoperis.

Mediteranean

Tigle ceramice de inspiratie mediteraneana.

Optim

Tigle ceramice potrivite pentru orice tip de acoperis, usor de instalat.

Tondach Bolero

Tiglele ceramice Bolero pot fi utilizate la realizarea invelitorilor pentru acoperisurile constructiilor noi, sau in cadrul proiectelor de renovare, la constructii cu caracter rezidential sau nerezidential.

Tondach Figaro

Tiglele ceramice Figaro Deluxe pot fi utilizate la realizarea invelitorilor pentru acoperisurile constructiilor noi, sau in cadrul proiectelor de renovare, la constructii cu caracter rezidential sau nerezidential.

Tondach Mediteran Plus

Tiglele ceramice Mediteran Plus pot fi utilizate la realizarea invelitorilor pentru acoperisurile constructiilor noi, sau in cadrul proiectelor de renovare, la constructii cu caracter rezidential sau nerezidential.

Tondach Rumba

Tiglele ceramice Rumba pot fi utilizate la realizarea invelitorilor pentru acoperisurile constructiilor noi, sau in cadrul proiectelor de renovare, la constructii cu caracter rezidential sau nerezidential.

Tondach Tango +

Tiglele ceramice Tango Plus pot fi utilizate la realizarea invelitorilor pentru acoperisurile constructiilor noi, sau in cadrul proiectelor de renovare, la constructii cu caracter rezidential sau nerezidential.

Tondach Twist

Tiglele ceramice Twist pot fi utilizate la realizarea invelitorilor pentru acoperisurile constructiilor noi, sau in cadrul proiectelor de renovare, la constructii cu caracter rezidential sau nerezidential.

Tondach olane

Tondach Cedonia

Tondach Transilvania

Tondach Sibiu

Tondach Gotic

Tondach logo
Sistemul complet de acoperis ceramic de la Tondach

De ce sa alegem tiglele ceramice de la Tondach ?

  • Tigla ceramica Tondach este un produs natural, obtinut prin arderea la peste 1000° C, care are o durata de viata de peste 100 de ani. Din acest interval, 33 de ani sunt acoperiti de garantia Tondach. 
  • Tigla ceramica Tondach poate reduce costurile de energie cu pana la 20%. Tigla Tondach se adapteaza in functie de fiecare anotimp, pastrand sau degajand caldura, si asigura exact confortul ambiental de care aveti nevoie.
  • Tigla ceramica Tondach nu este doar un material durabil, ci si unul economic, deoarece definitorie in estimarea valorii unui acoperis este durata sa de viata si nu costurile create la momentul achizitiei.
  •