Tigla ceramica: natur, angoba, glazurata sau sinterizata

Invelitoarea sau acoperisul unei cladiri, necesita o atentie speciala inca din faza de proiectare a constructiei. In acest stadiu, se iau in calcul o serie de aspecte in vederea alegerii invelitorii, cum ar fi tipul structurii, panta acoperisului sau preferintele beneficiarilor. Astfel, bazat pe detaliile proiectului si pe preferinte personale, din multitudinea de variante disponibile, puteti alege tigla ceramica natur, tigla ceramica angoba sau colorata, tigla ceramica glazurata sau lucioasa sau tigle sinterizate, astfel incat locuinta dumneavoatra sa detina acoperisul perfect. De asemenea, la noi puteti gasi si invelitori din materiale naturale, deoarece va punem la dispozitie si cele mai bune solutii de la producatori renumiti.

Cand vine vorba despre tigla ceramica, noi suntem cei care ofera beneficiarilor marci deja consacrate precum:

tigla ceramica creaton iasi

Creaton- tigla ceramica ce pune foarte mare accent pe calitate, pe finisaje elegante si pe apropierea cat mai mare de natura. Modelele simple sau cu jocuri de ape, culorile calde, apropiate cat mai mult de natural, acestea sunt elementele de baza ale acestei categorii de tigla ceramica Iasi

Tondach logo

Tondach, alege cel mai potrivit acoperiș ceramic pentru casa ta. Performanță energetică. Performanță termică. Inovație de 195 de ani. Siguranță și durabilitate.

tigla ceramica siceram iasi

Siceram- probabil cele mai cunoscute modele de tigla ceramica, modelele Siceram rezista pe piata deja de 100 de ani. Produs romanesc, tigla ceramica Siceram prezinta un nivel inalt de calitate, respectand indeosebi cerintele de siguranta in exploatare atat de necesare in cadrul constructiilor (tigla ceramica Iasi ignifugata, termorezistenta si cu rezistente mecanice superioare).

tigla ceramica erlus iasi

Erlus- tigla ceramica de inalta calitate, produs german cu inalte caracteristici de rezistenta, un amalgam de culori, pe scurt, toate atributele unor produse de top pe care noi le oferim beneficiarilor care isi doresc un plus de confort, frumsete si siguranta pentru locuintele lor.

Avantaje tigla ceramica caracteristici:

Durabilitate -Tigla ceramica are marele avantaj al durabilitatii. Acest lucru inseamna ca o invelitoare de acest tip poate rezista pana aproape de 100 de ani, fiind realizata din materiale naturale, cu o rezistenta net superioara materialelor compozite moderne.

Eficienta termica– tigla ceramica Iasi prezinta proprietati foarte bune in ceea ce priveste izolarea termica, mai ales atunci cand temperaturile sunt foarte scazute.

Economica– Datorita durabilitatii si eficientei termice, tigla ceramica Iasi nu va necesita inlocuiri frecvente sau costuri in plus in ceea ce priveste mentenanta. Fara aceste costuri, ramane in discutie doar investitia initiala care, desi poate parea ridicata, are o amortizare rapida in timp prin prisma multitudinii de avantaje oferite.

Rezistenta la intemperii- direct expusa mediului exterior, tigla ceramica rezista foarte bine atat la razele soarelui, fara a se decolora, cat si la cicluri repetate de inghet-dezghet. Din acest motiv ea are si o durata atat de mare de viata, reusind sa se pozitioneze printre tipurile de invelitori preferate de catre utilizatori.

Etanseitate– tigla ceramica reprezinta acoperisul perfect, deoarece imbinarea placilor ceramice creaza un spatiu etans, insa permeabil in acelasi timp schimbului de vapori cu mediul exterior, drept pentru care putem spune ca acoperisul “respira”.

Dogav Grup va ofera o multitudine de modele de tigla ceramica Iasi de calitate, care sa puna in valoare orice tip de constructie. Indiferent de tipul de tigla ceramica ales, noi oferim clientilor nostri exact ceea ce au acestia nevoie, si anume siguranta, confort si calitate.