ondu 18

Tabla cutata ONDU18 este o solutie rapida pentru cladirile cu destinatie industriala sau comerciala, fiind recomandata pentru constructia acoperisurilor structurale si a fatadelor.

Materia prima utilizata de Metigla in productia tablei cutate este otelul din clasa S280 GD, galvanizat la cald, cu protectie de zinc de minim 275 g/m², ce îi confera rezistenta la coroziune si o durata de viata de peste 50 ani.

W 8

Tabla cutată Wetterbest® W8 , cu o inălţime a cutei de 8 mm, e ideală pentru lucrări de placări interioare şi exterioare, acoperișurile clădirilor civile (case, blocuri de locuințe, birouri), compartimentări, amenajări, garduri. Panoul de tablă cutată W8 prezintă o greutate specifică mică fără efecte negative asupra durabilităţii construcţiei. 

W 18

Placa metalică cu profil trapezoidal, Wetterbest W18, cu o inălţime a cutei de 18 mm, este ideală pentru lucrări de placare a pereţilor industriali, pentru acoperişurile construcţiilor rezidenţiale. Se mai poate folosi și pentru clădiri funcționale sau cu destinație agricolă (șoproane, garaje etc.).

W 35

Placă metalică cu profil trapezoidal Wetterbest W35, cu o înălțime a cutei de 35 mm, poate fi folosită pentru lucrări de placare a pereţilor halelor industriale şi a acoperişurilor de dimensiuni mici şi medii ale acestora, pentru acoperişuri de construcţii rezidenţiale şi comerciale. 

W 60

Placa  metalică cu profil trapezoidal Wetterbest W60, profilată pozitiv şi avand inălţimea cutei de 60 mm, este ideală pentru acoperişurile industriale. Tabla cutată Wetterbest W60 profilată negativ, tabla cutată W60 se foloseşte pentru construcţia cofrajului pierdut.

T 80

Tabla trapezoidala T-80 constituie un produs care oferă parametri de utilizare foarte avantajoși – ca profil constructiv cu înălțimea de 80 mm asigură concomitent o lățime mare efectivă de acoperire.

T 90

Profil înalt de construcţii utilizat în obiectivele industriale. Este o tablă din oţel acoperită pe ambele părţi cu un aliaj de aluminiu şi zinc într-un proces asemănător celui de zincare la cald. Datorită acestui lucru, tabla îndeplineşte cele mai exigente cerinţe privind rezistenţa la coroziunea atmosferică şi cea din medii umede

T 135

Tablă trapezoidală cu o rezisenţă mare care îşi găseşte întrebuinţare în construcţii industriale. O tablă acoperită cu un strat de 15 µm de poliester având o suprafaţă netedă şi strălucitoare. Datorită grosimii reduse a stratului organic produsul este destinat în mod special întrebuinţărilor interioare şi pentru elemente de construcţii care nu sunt expuse în mod direct acţiunii factorilor atmosferici.

T 153

Construcţie cu profil înalt şi cu rezistenţă ridicată, recomandată mai ales pentru acoperirea unor distanţe mari între grinzi/piloni.

T 160

Construcţie cu profil înalt şi cu rezistenţă ridicată.

Ai nevoie de ajutor?

- constructie sarpanta din lem, reparatie acoperis, montaj tigla ceramica, metalica, tabla faltuita, ferestre de mansarda, cosuri de fum...