Compania Dogav Grup a fost inființată in anul 2008. De la inceput compania s-a specializat in oferirea de soluții complete pentru acoperiș. Suntem importatori si reprezentanți direcți ai unor producatori de branduri cu renume.

Împreună cu partenerii noștri oferim soluții inovative pentru toate tipurile de învelitori: metalice, ceramice, bitum. 

Montajul este efectuat cu personal calificat la standardele stabilite de producător. Profesionalismul echipelor noastre operative şi calitatea materialelor pe care le utilizăm ne permit să acordăm 5 ani garanţie!

Construim eficient impreuna! Dogav Grup va ofera o gama ampla de produse destinate cladirilor, precum: tigla ceramica Iasi, tigla beton, tigla metalica, sindrila, ferestre, tamplarie PVC si cosuri de fum, toate gandite special pentru a deservi nevoile oricarui beneficiar.

Construim durabil impreuna! Produsele pe care le comercializam respecta standardele de calitate, sunt durabile si rezistente, astfel ca lucrarile realizate se comporta foarte bine in timp. Pentru ca aceste elemente trebuie sa raspunda foarte bine la eforturi, fie ca vorbim despre incarcari permanente sau de incarcari temporare, noi alegem sa oferim produse de top, garantand pentru calitatea acestora.

Zapada, vantul, ploaia si in general toata gama de intemperii, reprezinta solicitari care isi pun amprenta pe elementele constructive, precum tigla ceramica sau tigla metalica si pe elementele de inchidere (ferestre si tamplarie). Dogav Grup vine in intampinarea dumneavoastra cu solutii eficiente de protectie, cu materiale inovative si sigure, care sa sporeasca atat calitatea vietii cat si ideea de confort.

Construim sigur impreuna! Produsele distribuite de Dogav Grup respecta standardele impuse in constructii, astfel incat sa garanteze siguranta in exploatare a acestora. Este foarte important sa realizam constructii care sa se imbine perfect, precum piesele unui puzzle gigant si care sa lucreze ca un monolit, in deplina siguranta, indiferent de solicitari.

Noi credem in siguranta in exploatare si tocmai de aceea alegem sa oferim clientilor nostri produse de calitate, testate si verificate, care sa raspunda oricaror cerinte si care sa treaca cu succes proba timpului. De aceea la noi veti gasi o gama ampla de produse, precum tigla ceramica Iasi, sindrila sau tigla metalica, dar si alte produse necesare realizarii inchiderii unei cladiri, astfel incat planurile dumnaevoastra sa poata fi realizate.

Vă mulțumim pentru încredere,

Dodu Ștefan – administrator