Tigla din beton Romana

Eleganţa şi sobrietatea sunt atributele estetice principale ale ţiglei Romana. Cu profilul pronunţat şi suprafaţa netedă, ţigla Romana readuce în prim plan imaginea învelitorilor tradiţionale din sud, învelitorile de olane.

Greutate 4,4 kg / bucată
Mărime 330 x 420 mm
Necesar pe m² ca. 10 bucăţiTigla din beton Adria

Tigla Adria se potriveste perfect atat pentru renovarea constructiilor prestigioase, cat si pentru locuinte cu arhitectura in stil mediteranean! Datorita profilului rotund si pronuntat, si a jocului viu de culori,  acoperisul casei dvs. pare ca prinde viata, iar formelor individuale ale acoperisului nu ii sunt impuse limite!

Greutate 4,6 kg / bucată
Mărime 330 x 420 mm
Necesar pe m² ca. 10 bucăţiTigla din beton Alpina Clasic

Profil de o frumuseţe clasică se adaptează oricărui tip de arhitectură, cu siguranţă şi în regiunea dumneavoastră. Gama variată de culori este însoţită de întregul sistem de accesorii şi de garanţia de 30 de ani.

Greutate 4,3 kg / bucată
Mărime 330 x 420 mm
Necesar pe m² ca. 10 bucăţiTigla din beton Reviva

Ţigla Reviva are forma tradiţională pe care o cunoaştem încă din copilărie. Disponibilă în cele mai populare culori, care evocăzilele însorite de odinioară. 

Incepand cu anul 2014 tigla Reviva este disponibila cu suprafata PRO

Greutate 4,4 kg / bucată
Mărime 332 x 420 mm
Necesar pe m² ca. 11 bucăţiTigla din beton Tectura

Prin liniile sale moderne ţigla Tectura se adaptează perfect unui stil arhitectural minimalist. 
Tectura  aduce noutatea unui stil formal reinterpretat constructiv şi tehnologic, fiind recomandată atât pentru construcţii noi cât şi pentru renovarea acoperişurilor existente.

Greutate 4,6 kg / bucată
Mărime 330 x 420 mm
Necesar pe m² ca. 11 bucăţiTigla din beton Montero

Suprafața granulată este inovatoare pe segmentul de beton și argilă, cu granule de nisip încorporate în pigment. Bramac Montero este ideală în cazul condițiilor climatice extreme, în zone precum cele montane, zone ce se confruntă cu abundente căderi de zăpadă, vânt, viscol, vijelii, înghețuri. Strctura granulată a acestui produs îi conferă un grad ridicat de rezistență, împiedicând căderile masive și bruște de zăpadă de pe acoperiș.

Greutate 4,3 kg / bucată
Mărime 330 x 420 mm
Necesar pe m² ca. 10 bucăţiTigla din beton Donau

Ţigla Donau într-o formă specială, ondulată inovează frumuseţea unei case autentice. Când vine vorba de un acoperiş de calitate acum ştii că le poţi avea pe toate: frumuseţe, protecţie şi accesibilitate.

Greutate 4,4 kg / bucată
Mărime 332 x 420 mm
Necesar pe m² ca. 10 bucăţiTigla din beton Markant

Aspectul distinctiv al ţiglei Markant este amplificat de profilul traditional ideal pentru acoperisurile ce urmeaza a fi renovate.  Designul estetic şi marcant, continua si astazi tradiţia de sute de ani. Ţigla Markant este ideală atat pentru renovarea acoperişurilor tradiţionale, cat  şi pentru acoperişurile convenţionale din mediul urban.

Greutate 4,4 kg / bucată
Mărime 330 x 420 mm
Necesar pe m² ca. 10 bucăţiClose Menu