Lusa

Tigla ceramica Umbrelino Monteiro

Tigla ceramica Lusa - produsa de Umbrelino Monteiro Portugalia

Tigla cu aspect mediteranean - combină tradiția și inovația, oferind în același timp o viziune vizuală asupra jocului: efectul distinctiv al luminii și al umbrelor, cu o forma conică. Modelele noi cu comportament optim al debitului și controlul fiabil al apei datorită suprapunerii optime din punct de vedere tehnic

Dimensiuni: aprox. 249 x 445 mm
Necesar plăci: 12,9 - 13,4 buc./m²
Greutate: aprox. 3,15 kg/buc

Canudo

Olane ceramice Canudo

Astăzi olanul ceramic este foarte popular, nu numai pentru reabilitarea clădirilor vechi și pentru a fi utilizate în construcția de case noi și dezvoltări turistice sau de petrecere a timpului liber.

Dimensiuni: aprox. 450 x 165 x 13 mm
Necesar plăci: 30,0 buc./m²
Greutate: aprox. 1,75 kg/buc

Domino

Tigla ceramica DOMINO

DOMINO - Tigla netedă dreaptă. Consistenţă în formă şi tehnologie
Tehnologie cu riduri pe spatele plăcii pentru stabilitate şi pentru eliminarea condensului. Cu DOMINO, sa creat o combinație extraordinară de succes a avantajelor unice ale unei adevărate plăci de acoperis din argilă arsă cu concepții moderne contemporane de design. Un maxim de expresivitate formală, cu renunțarea completă la dispozitivele stilistice inutile - aceasta este ceea ce caracterizează designul izbitoare al DOMINO. Suprapunerea în formă de pas reprezintă o protecție sigură împotriva intruziunii apei și murdăriei. O placă actualizată - și pentru acoperișurile tuturor proprietarilor de clădiri care apreciază liniștea.

Dimensiuni: aprox. 257 x 436 mm
Necesar plăci: 12,7 buc./m²
Greutate: aprox. 4,0 kg/buc.

Futura

Tigla ceramica FUTURA

În ceea ce privește formatul, designul și fiecare detaliu, tigla ceramica FUTURA are cu adevărat multe de oferit. Cu o cerință de aprox. 10,8 dale / m², FUTURA se caracterizează printr-o rentabilitate deosebit de favorabilă. Forma demonstrează o interfață de tranziție lină între lumină și umbră și realizează o atracție vizuală extraordinară a suprafețelor. Interblocările cu tehnologie de labirint specială, un spațiu de alunecare deosebit de mare, precum și nervurile laterale și inferioare proiectate cu mare atenție demonstrează potențialul deosebit al acestui model de plăci finisate din punct de vedere tehnic.

Potrivit pentru terenuri de acoperis de până la 7 °

Dimensiuni:aprox. 300 x 482 mm
Necesar plăci: 11,3 buc./m²
Greutate: aprox. 4,2 kg/buc.

Balance

Tigla ceramica BALANCE

Gama „BALANCE“ este o poveste de succes, raport bun preţ/perfomanţă datorită formatului XXL
Faltuire pronuntata cu lungime mare de acoperire. Avantaje la montaj datorită celor trei "ciocuri" de sprijin.

Lăţime de suprapunere flexibilă Lăţime de suprapunere flexibilă. Variabilă, uşor de folosit, dar şi farmec estetic al lăţimii de suprapunere - fără plăci tăiate.

Lungime de suprapunere flexibilă Lungime de suprapunere flexibilă. Variabilă, uşor de folosit, dar şi farmec estetic al lungimii de suprapunere - fără plăci tăiate

Dimensiuni: aprox. 323 x 502 mm
Necesar plăci: 8,4-9,0 buc./m²
Greutate: aprox. 4,4 kg/buc.

Harmonie

Tigla ceramica HARMONIE

Cea mai flexibilă, placă cu sistem de interconectare în format mic
Glisajul de 25 mm ofera flexibilitate maxima la montaj
Executată perfect, design optimizat pentru acoperire
Suprapunere in patru colturi pentru protecţia împotriva infiltrării apei

Dimensiuni: aprox. 300 x 482 mm
Necesar plăci: 11,3 buc./m²
Greutate: aprox. 4,2 kg/buc.

Terra Optima

Tigla ceramica TERRA OPTIMA

Design fără vărstă, ideal pentru renovări datorită unor dimensiuni flexibile de acoperire de până la 51 mm
Eficienta sporita datorită sistemului de montaj simplu şi rapid. Tigla retro-cunoscută mai bine în nord-vestul Germaniei sub numele Rheinlandziegel, combină perfect tradiția și epoca modernă.

Dimensiuni: aprox. 262 x 441 mm
Necesar plăci:12,8 buc./m²
Greutate: aprox. 3,7 kg/buc

Sinfonie

Tigla ceramica SINFONIE

SINFONIE - Forma concavă, pentru invelitori cu panta de până la 10 °. Rezistență puternică la furtună printr-o tehnologie distinctă de interblocare.  Aceasta se traduce printr-o flexibilitate crescută şi un timp scurt de montaj. O placă concavă cu sistem de interconectare ce este disponibilă şi pentru clădiri noi şi pentru renovări ce este enormă în adevăratul sens al cuvântului - în ceea ce priveşte esetica şi raposrtul cost - eficienţă.

Dimensiuni:aprox. 300 x 482 mm
Necesar plăci: 11,5 buc./m²
Greutate aprox. 4,9 kg/buc

Magnum

Tigla ceramica MAGNUM

MAGNUM - Combinație de dimensiuni și calitate fără compromisuri datorită tehnologiei premium. MAGNUM deschide o nouă eră în designul acoperișului în ceea ce privește rentabilitatea și designul. Această placă extraordinară de format mare este fabricată în calitate perfectă, folosind cele mai recente procedee de înaltă tehnologie. Ca forță inovatoare și de conducere a întregii ramuri, CREATON utilizează cea mai modernă fabrică europeană de producție pentru plăci mega pentru fabricarea MAGNUM.

Dimensiuni:aprox. 357 x 495 mm
Necesar plăci: 8,2-8,7 buc./m²
Greutate aprox. 4,9 kg/buc

Magnum

Tigla solzi KLASSIK

KLASSIK - Pentru acoperișuri de frumusețe aproape clasică, formă elegantă, discretă, dar în același timp elegantă. Plăcile din gama  KLASSIK reprezintă tigla cu cea mai cuprinzătoare utilizare. Forma slabă, discretă și, prin urmare, atemporală caracterizează aceste acoperișuri de frumusețe aproape clasică. Plăcuțele goale rotunjite descompun vizibil acoperișurile și creează impresia unei clădiri armonios realizate. Gama extinsă de culori și forme permite soluții individuale de acoperire a acoperișului în cazul lucrărilor de reamenajare, precum și a clădirilor noi.

Dimensiuni: aprox. 180 x 380 x 14 mm
Necesar plăci: 36,0 buc./m²
Greutate: aprox. 1,80 kg/buc