INVELITOARE DIN PROFILE METALICE MODULARE PLANE

Ruukki® Hyygge este un acoperis inovator care asociaza perfect tendintele arhitecturale moderne cu simplitatea si eleganta formei sale.

Este disponibil in doua variante – cu si fara ranforsari – permitand personalizarea acoperisului in trei moduri diferite. Accesoriile metalice si de siguranta pe acoperis sunt special proiectate pentru profilele metalice plane Ruukki ® Hyygge, garantand o imbinare perfecta, un aspect estetic deosebit, functionalitate si durabilitate maxima. Sistemul de jgheaburi si burlane Ruukki completeaza functionalitatea acoperisului, asigurand drenajul eficient al apei pluviale de pe invelitoare.

CALITATE DE TOP

Sistemul de acoperis Ruukki® Hyygge este produs din otel structural de cea mai inalta calitate scandinava de la compania siderurgica suedeza SSAB. Acesta are grosimea de 0,6 mm si este acoperit cu un strat de protectie de ultima generatie, GreenCoat Purex. Suprafata mata este extrem de rezistenta la zgarieturi si la radiatiile UV. Ruukki® Hyygge este disponibil in clasa de calitate Ruukki 40, ceea ce se traduce in 40 de ani de garantie tehnica si 15 ani de garantie estetica.

SUPRAFATA NETEDA

Ruukki® Hyygge corespunde celor mai noi tendinte in proiectarea arhitecturala. Solutia inovativa a sistemului de blocare pe verticala si pe orizontala permite ascunderea elementelor de prindere (suruburilor), ceea ce scoate in evidenta forma simpla a acoperisului si imbunatateste estetica acestuia.

3 CULORI

Ruukki® Hyygge este disponibil in trei dintre cele mai dorite variante de culoare, care se incadreaza perfect tendintelor de constructii moderne: antracit (RR2H3), gri inchis (RR23) si negru (RR33). 

3 MODURI DE POZITIONARE

Sistemul de acoperis Ruukki® Hyygge poate fi montat in trei tipare diferite, lasand loc preferintelor personale de design. Pentru panourile Hyygge V cu ranforsarisunt posibile pozitionari liniare sau tip caramida iar pentru panourile Hyygge, pozitionare tip caramida.

DETALII PRODUS

Clasa de calitate
Ruukki 40 - cu garantie tehnica 40 ani si garantie estetica 15 ani
Inaltime profil 26 mm
Distanta intre cute 14 mm
Latime efectiva 1178 mm
Latime totala 1200 mm
Lungime efectiva 290 mm
Lungime totala 343 mm
Grosime material/greutate pe m2 0,6 mm / 2,35 kg
Suprafata acoperis / buc 0,34 m2
Gradul de inclinare minim al acoperisului 14°
Protectie organica GreenCoat Purex